ONS VERHAAL
Hoe het allemaal begon

Enkele jaren geleden waren wij in een van de mooiste gebieden op aarde: de Malediven. Witte stranden, groene palmbomen en ongekend helderblauw water. Tijdens een duik onder water kwam Benjamin op een dag voor het eerst een schildpad tegen. Wat een bijzondere ervaring. Nooit geweten dat deze opmerkelijke beesten met hun grote schild, flippers als poten en hun lange kop zonder tanden zo snel konden zwemmen. Ook wel een beetje gek. Van dichtbij zien ze er zo bijzonder uit… “Wat een mafketels!”, riep Benjamin.

Ons verhaal - Keteldemaf

Bij thuiskomst was Benjamin nog steeds gefascineerd door zijn ervaring met de schildpadden. Ik besloot een t-shirt voor hem te ontwerpen, geïnspireerd door de ‘mafketels’ uit de Malediven. Het werd een hit. Niet alleen bij Benjamin, maar ook bij zijn vriendjes uit de klas. En de hype verspreidde zich verder. Iedereen wilde ineens een t-shirt met een schildpad. Van het één op het andere moment werden de shirts een trend en Keteldemaf® ontstond. Inmiddels bestaat de collectie uit verschillende t-shirts, hoodies en caps en komen er steeds meer items bij.

Ons verhaal - Keteldemaf - Malediven - Mafketels

Kies voor een betere wereld met Keteldemaf®

Wij geloven dat je de wereld een beetje mooier kunt maken met de kleding die je koopt. Niet alleen omdat jouw nieuwe item van Keteldemaf® je super goed staat, maar vooral ook omdat je kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. Geen massaproductie, maar handgemaakt. Onze gehele collectie is op een eerlijke manier geproduceerd. Alles wordt lokaal in Nederland gemaakt van natuurlijke materialen, met respect voor mens en milieu. Een bewuste keuze, met gegarandeerd de hoogste kwaliteit.

Eigentijdse en luxe fashion

Keteldemaf® is uitgegroeid tot een exclusief, duurzaam label. Comfortabele luxe kleding, met een eigentijdse uitstraling. De combinatie van duurzame materialen en comfort maakt de kledinglijn luxe, casual en helemaal van deze tijd. Shop nu jouw favoriete item in onze webstore!

Benjamin Baas – Keteldemaf ®

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze coole nieuwsbrief